Naujienos

Vasaroje telpa tiek daug |Ispaniška šaltsriubė

Ingridientai (4 asmenims)
1 kg pomidorų
pusė skiltelės česnako
2 arba 3 baltos duonos riekelės
Pusė puodelio aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus
Druska pagal skonį
 

Nuplykikite pomidorus, nuimkite odeles ir susmulkinkite trintuvu iki tyrės. Į tyrė sudėkite baltą duoną be plutos, palikite išmirkti.
 

Česnaką išspauskite ir sumaišykite su druska, gautą masę sudėkite į pomidorų tyrę. Užpilkite viską alyvuogiu aliejumi ir trinkite iki tol, kol visi ingridientai gerai susimaišys. Ragaukite ir jei reikia pridėkite druskos.
Leiskite sriubai atvėsti.
 

Patiekite Salmorejo sriubą su virtais kiaušiniais ir kumpiu.
 

Mėgaukitės, karštos dienos bus kur kas malonesnės!